Tukesin verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 15.10.2018 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tenttituotteita myy Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes), Y-tunnus 1021277-9. Tenttituotteet ovat arvonlisäverottomia. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Ostaminen

Tenttituotteet ostetaan osoitteesta https://kauppa.tukes.fi, josta ostaja pääsee siirtymään maksun jälkeen tenttijärjestelmään.

Käyttäjä voi ostaa yhtä aikaa useamman tenttituotteen (enintään 50 kpl), jolloin hän saa käyttöönsä ns. tenttikoodit, jotka käyttäjä voi jakaa oman organisaationsa sisällä. Tenttikoodia käytetään maksukoodina verkkokaupassa. Tenttikoodi on käytettävä 12 kuukauden kuluessa ostosta. Käyttäjälle ei palaudu rahaa käyttämättömäksi jääneistä tenttikoodeista.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tenttituotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilausvahvistus

Verkkokauppa-asiakkaalle ja kauppaan määritetylle osoitteelle (tutkinnot@tukes.fi) lähtee tilauksen teon yhteydessä tilausvahvistus tilauksesta.

Huomioithan, että tilausvahvistus saattaa mennä sähköpostin Roskapostit -kansioon, riippuen kunkin roskapostisuodattimista.

 

Maksutavat

Tenttituote/tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Toimitusaika

Saatavilla heti.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Heti.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Ostetut tenttituotteet tulee käyttää annetussa ajassa (12 kk). Käyttämättömiä tenttikoodeja ei voi palauttaa. Tenttikoodi katsotaan käytetyksi, kun tenttikoodi on syötetty järjestelmään ja tentin tekeminen aloitettu tai kun ostosta on kulunut yli 12 kuukautta.

 

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteys sähköpostilla osoitteeseen tutkinnot@tukes.fi.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Huomioithan, että tenttituotemateriaalit ovat tarkoitettu ainoastaan tenttejä tekevien käyttöön. Materiaaleja ei saa julkaista tai jakaa edelleen.

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Tukes sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

Copyright © 2019 kauppa.tukes.fi